"Förvildade" barn

Ni missade väl inte oprah nyss? Inte för att jag kollar på de hela tiden men detta avsnitt fasnade jag för!
   Fy fan vad människor kan vara grymma mot små barn och mot sina egna barn.?!
Iaf för er som inte såg de så handlade det om barn som hade blivit vanvårdade "förvildade". Människor som hade låtit sina barn växa upp utan att lära sig nått, leva i ett smutsigt hem instängd i ett mörkt rum och inte ha nån kontakt med människor sen dom föddes istortsett.
En flicka Daniella växa upp så, när polisen hitta henne så var hon nästan 7 år gammal men utvecklad som en 6månaders bäbis. Jag tycker de är hemsk och flickans mamma säger att hon gjort de bästa hon kunnat och inte såg nå fel på flickan.. Fuck u retarded fuck !! Ne men klarar inte av sånt!
Men som tur tog polisen hand om flickan och ett år efter hamnade hon i en bra adoptivfamilj och nu är hon 9år tror jag att de va och utvecklad som en 2åring.
I programmet visde dom även en flicka från Ukraina som hade blivit utslängd av sina föräldrar när hon var 3 år  och levde i 5 års tid med gårdens hundar i deras hundkoja. Asså man fick se henne och hon betedde sig exakt som en hund, de va nästan äckligt.
Var bara tvungen att berätta detta för de är helt jävla sjuk att folk kan göra så här mot ett barn, och denna typ av vanvård mot barn förekommer nästan oftare än sexuella övergrepp på barn. Och ändå hör man nästan aldrig om dessa händelser.


Kommentarer
Postat av: Isabelle ; )

Har sett det där avsnittet förut .. det är helt sjukt att man kan göra så mot sitt eget barn! Usch! Det finns verkligen människor till allt, tragiskt nog!

2009-11-05 @ 15:08:46
URL: http://babybelle.blogg.se/
Postat av: Anonym

den kommer ifrån gina tricot. fast den finns tyvär inte kvar:( åh vill ha dom där skorna:( ur hög klack?



www.lundbergsusanna.blogg.se

www.lundbergsusanna.blogg.se

2009-11-05 @ 15:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0