I keep on Bring It

 
A BIG DOWN


Bloggportalen


Hitta/såg detta lite tidigare i dag på bloggportalen :)
Hehe lite kul att se sitt namn/blogg såpass hög upp. Ligger på 7:de av ca 50st som är med på listan.
Denna är ju bara för västeråsare/västmanläningar :P så de är ju inget igentligen att hurra över.
Men de är väl alltid skoj att saker går framåt och inte tvärtom eller va säger ni ?
Bjuder min blogg på de ni vill läsa/se ?


Nytt i Garderoben..


Denna mysiga tröja har nämligen fått den äran att få leva på mig och i min garderob från och med nu :P
Min vän Bexx fixade den till mig eftersom jag inte orkade gå på stan i fredags :) och har inte haft tid att blogga upp den förens nu. 
Mysig och stor för endast 74:- på cubus.. de gillar vi !

Iaf idag har vi fart runt lite, vart och handlat och sånt.. men men har mensvärk så de SKRIKER om de så kan inte sitta här längre Hörs Later


Gårdagen


Tjabba! Igår hade jag mina tjejer Becca & Anna över på lite alkohol innan vi drog ut på Bmb. Hade skit skoj igår kväll iaf :) 
Men men nu fryser jag så mycke så måste springa tillbaka till sägen en stund Hörs sen Ciaao


Friday



..och de innbär partaj :) ska ut med tjejerna på Bmb ikväll iaf.
Men nu ska jag lägga mig i soffan och mysa ner mig tills jag måste göra mig iordning. Så vi hörs lite senare , slänger väl även upp en kvällens klädsel då med Ciao


Dagens köp.. Omstylad


Från Colorez

Klippt och klar..så vad tycks?

Bättre eller To Overkill ?


------------------------------------

Jahaapp då är man med i VLT i morrn då och de kommer ju bli lite pinit eftersom jag skulle ner och sola och var helt ofixad och självklart ska nån/hon komma fram och fråga mig lite frågor.. och jag tänkte  "viisst varför inte!?" eftersom såg ingen kamera.
Meen efter så drar hon fram en liten digitalkamera och jag bah Neej... men blev tvungen så i morrn är man med i tidningen på dagens fråga och kommer se ut som stryk..TYPISKT!


Now Push it real Good!


Då var vi tillbaka, och jag vid min vanliga plats framför datan.
Tänka börja klippa i min nya t-shirt nu för har inget bättre för mig. Men slänger väl upp en bild sen och visar hur de blir/blev.. har dock ingen aning vad/hur jag ska klippa än men det visar sig när saxen nuddar tyget :)
yeye See yah guys SOOOON


Halva inne..


Haha ohyeah


Dagens köp


Newyorker & Lindex

H&M

yesyes de var de lilla.. Så nu ska vi rulla hem till min bror men Hörs senare LaterO


Dagens klädsel


Tja tja! Hemma från stan men håller på och lagar mat till älsklingen så får blogga upp de jag köpte lite senare/snart. Sen ska vi även förbi min bror igen och älsklingen ska fixa och jag är väl där som en extra hand :)
yeye hörs snart igen nu bränns maten snart PUSS


Mot Stan


Hej hej! Nu när som helst ska jag ta mig ner på stan, ska nämligen träffa becca & mia på en lunch och sen blire väl också att kolla runt och se om de kommit in nått nytt och snyggt.
Hörs när jag kommer tillbaka PUSS


In need of some Inpiration

Thank U Lohan

Hehe märkte att de tittat in lite fler läsare här på bloggen :) och de gillas Hoppas vi ses igen här ;D

♥Inspireras ni av henne lika mycket som jag gör ?


Give me this Ashtray


Tja igen! Vi kom väl hem för en timme sen skulle jag tro och nu har projektet börjat där :P jag gjorde väl inte allt för mycke där men sysselsatte mig iaf med att dra bort tapet och fick även prova på att spackla lite :P
Juste nu väntar jag på att Paradise Hotel ska börja :) helt fast för det!

Funderar på om man kanske ska gå på stan i morrn? hmm.. försöker hålla mig hemma så jag inte ska bränna pengar hela tiden, men nu känns de som att jag suttit inne alldeles för länge. yeye får se Men vi hörs BYEEE


No Makeup just some Lipstick

Dagens klädsel // RUN DMC

Hej hej! I dag har jag inte gjort så mycke faktist, fixat lite smått bara. Men när baby kommer hem ska vi käka sen drar vi hem till min bror för älsklingen ska hjälpa han lite med väggarna där. Men vi hörs igen när jag kommer hem därifrån   Latero


Så klipper du din egen


Fick en fråga/kommentar om jag kunde visa hur man/jag klipper en t-shirt och självklart kan jag göra de.
Som ni/du ser på bilden så klipper jag exakt som sträcken går, hehe lite amatör ritat men de visar ju :P
I stort sätt är de inte svårare än så, tänk bara på att sy i sömmarna så de inte går upp och du står där sen men ett helt upprivet linne.





SÅ NI VET


Iaf SORRY för dålig uppdatering men de verkar som min data har lappat ihop helt nu :( så nu sitter på Frejas(robins systers gamla dator) som vi har här och den är inte så snabb måste jag säga :P för den har också varit med om ett&annat.
Men ska försöka men denna data ett tag för måste ge min till pappa lr nått så vi får se hur mycke bloggen får lida.. men ska göra mitt bästa :D


Såå mycke bättre och mer min stil


Hello guys! Som ni ser har jag gjort om/klippt i en t-shirt. Köpte den för kanske halvår sen? lite mer? och använt den en gång och sen dess har den legat längst ner i lådan eftersom jag gillade inte modellen så mycke, så började klippa lite och nu gillar jag den igen :) Tänk att en liten sax kan göra så mycke!
Blev de bättre eller sämre?

Iaf min bror & hans tjej har flyttat så jag och baby ska förbi dit idag och kolla läget och älsklingen ska hjälpa till med målningen där :)
yeye men Hörs senare då BYE


Piss Dator & Så jävla fult


God kväll allesammans! Bloggar inte så mycke nu för försöker att vara så lite på datan som möjligt eftersom de verkar som att min data har : blivit hackad? allmänt cp? eller fått virus? för den är helt knas (senaste  2-3dagarna). Har gjort stora virus sökningar men den hittar inget konstigt nog?
Fast ända ploppar de upp stora reklam sidor fast jag inte ens är inne på nån hemsida/internet ???!!
Så iaf de jag försöker säga är att den är CP och de gör att jag blir desamma! Och därmed försöker jag att inte vara inne på datan allt för mycke/ofta så den håller sig lite längre :P

Och en annan sak som är STÖRT och helt fel & värsta lurendrejeriet är Cigarett tillverkarna.. dom har börjat sälja 19st ist för 20st cigaretter i ett paket för 39:-(Level) 1 kr mindre och en cigg mindre. Kanske inte verkar så farligt/fel MEN DE ÄR DET... för nu drar dom in mer pengar per paket.... Hmmm dom j*vlarna!

Aja nu har jag skrivit ur mig lite så bye bye Hörs sen♥


Some Pic's



Lite bilder från igår.
Blev bmb igår kvällen och jävlar va mycke folk de va ute där.. blev lite chockad eftersom de är helgen innan löningshelgen :)  Yeye iaf vi var rätt nyligen och storhandla så ikväll blir de goood mat ♥
Ska kolla på tv nu lr nått Hörs senare


Kvällen klädsel + skyhöga heels


Vi sitter hemma hos oss.. jag robin tobbe och becca och snart kommer mia på intåg. Ikväll blir de utgång
Ses i dimman


Dop / "Fotograf"

Tjabba! Nu var man hemma igen, har ju nämligen varit på dop i dag/förmiddagen och självklart blev de dop-fika på de och jag blev även en av dom som drog sist eftersom jag drog hem till becca(ellas moster) efter allt.
Dopet var jätte vackert och Ella var helt perfekt hon log hela tiden och var så söt som man bara kunde vara :)

Under dopet, Ella vägrade släppa prästens finger :)

Ella hålls av gudfadern

Mamma sanna och moster becca och självklart hjärtat Ella

Familjen

Alla får bilderna skickade i morrn!


Dagens klädsel


That don't KILL me can only make me Stronger


Sådär då har man käkat kvällsmat. Och for everybodys(dom jag känner) information så funkar våran hemtelefon igen :D äntligen! Den har nämligen varit "urfunktion" i nån/nåra vecka/or nu.
Älsklingen har även nyligen åkt till sin mamma så nu sitter jag här och dunkar musik men ska snart fixa till mig lite innan jag drar och jobbar.
Hoppas bara de inte blir allt för jobbigt.. för börjar nämligen kännas som min (Monoartrit) börjar komma till mitt andra knä också nu :( helvetes jävla ****!
 yeye see you guys around PEACE


Dagens köp


Tja tja! Nyss vart på stan med becca och lunchat och som vanligt råkade jag hitta nått och i detta fall ett par coola zebra brallor från Bikbok som jag bara va tvungen att köpa.
Ikväll blir de jobb fast börjar inte förens kl 21.00. Men nu ska jag kolla på Ghost whisperer på 4:ran, riktigt bra program men tycker de är skit läskigt ibland :P


Dagens köp


(Från Colorez) ska nog klippa av ärmarna på denna också.

Laddade nyss dom nya Two and a half men, House & Criminal minds avsnitten så nu har vi massa att se på ikväll.. Awesome :D
Köpte/hittade en+ doppresent när jag va nere på stan så de är skönt att de är fixat. Aldrig vart på dop innan så ska bli skoj att få gå Ellas.
yeye ska kolla på avsnitten nu Hörs sen PUSS


Dagens klädsel


Tjabba! Pallade verkligen inte med nått som skulle sitta åt i dag så de blev en Chillfit.
Har redan vart ut i dag på en sväng men så fort mamma slutar ska vi ner på stan och leta doppresent till lilla Ella som ska döpas på lördag:) Nu ska jag göra mig en omelett Hörs Later


Lite halvt besviken..


Mix class&cocky and u have a Fina Attitude


7 Nations Army.. couldn't hold me back


Hello! Vi har nyss käkat tacos och var så hungrig innan att jag vräkte i mig så nu exploderar magen snart.. och för varje sekund som går gör de bara ondare :P
Men iaf nu ska jag slå mig ner i soffan så ska vi kolla på en film(Sommar med göran) så höres senaroO


GirlyGirly


Nu/snart ska jag ner i tvättstugan och få fram lite rena kläder sen blire till att laga lite frulle.. blir nämligen äggröra/omelett med hackad lök,tomat och persilja som jag käka konstant till frukost i Tunisien :)
Sen ska jag väl diska och göra såna där roliga tjejgrejer :/ nu när jag ändå inte har nått bättre för miig i dag..yeye hörs senare


Sexy Love


Så blev t-shirten jag köpte i går.. klippte av ärmarna. för den kändes lite tråkig, Bättre lr sämre?


London Bridge


Zup zup! Precis käkat mat och känner mig lite rastlös, så vad ska jag hitta på? funderar på att ta fram saxen och klippa i nått.. tråkigt bara att man inte äger en symaskin (I want one) då hade man kunda gjort mer roliga/coolare saker.


Im a ghost in i human body


Har inte så mycke att säga till er gott folk eftersom har ju inte gjort nått annat än att jobbat i dag. Vi får se vad kvällen bjuder på så hörs vi senare



Angående Frågestunden? så tänkte jag att om cirkus 15 st  har svarat/kommenterat ett JA så kör jag en.. annan hoppas vi den.
Du svarar/tycker till i inlägger som du ser lite längre ner :)


This is what i like

Done by me..Insp By Lohan


A ChillFit


Frågestund??

Har funderat lite på om jag också ska köra på en frågestund? Vad tycker ni, Ja eller is it to lame?



DAGENS KÖP

Från Colorez


 


Cheap MONDAY


I dag har jag ju vart på vinprovning men innan de lunchade jag med bexx och efter vinprovningen hängde jag med hubbe när han luncha. Hann även med och kolla i en affär :P så nu är Colorez 2 t-shirtar fattigare.. slänger upp dom sen. Nu ska jag göra nått annat Hörs sen


My Biggest Inspiration... she is a Beauty


Dagens



Så hundra år senare.. äntligen är julgranen borta men de fanskapet rev/skar upp/bort mitt S i min tatto :( har plåstrat den men den rev upp så jag såg under bläcken.. not good?!

Iaf nyss käkat god mat och ska snart kolla på Project Runway (love) Hörs Senare


Its a sunday


Vaknade upp i morse av att killen min kom med frukost på sängen ♥ hur sött som helst!
Iaf nu/snart ska jag och baby fixa lägenheten lite fräschare.
Blir väl även nån "dagens klädsel" uppslängd här senare men nu ska jag göra sånt där som är så kul LATER


HomeSweetHome


(Jag nu.. trött och ofräsch) men måste väl bjuda på nån bild

Iaf kom nyligen hem från jobbet slutade vid 20.30 men satt kvar en stund och kökte mat.
Helt död i benen så ska inte röra mig alls från soffan. Ikväll blir de nån film och mys hörs kanske senare PUSS


Update


fyfan ont i benen & trött i mössan.. kom hem efter 04.00 i natt och man somnar ju inte precis direkt efter man sprungit på en nattklubb i flera timmar (uppe i varv) måste jag säga. Så knappt sovit nått och ska springa till jobbet nu igen. hehe iaf hörs när jag kommer hem i kväll för i dag blire inte allt för sent
CIaaaao see you Later


Blyga latten


(Hitta en bild på mig & jocke från helgen som va.. så de får duga)

Tjabba! Är hemma en snabbis bara ska hämta lite grejer sen bär de av tillbaka till jobbet.
Var även nyss och fikade med lina och provade på en Chai latte eller som jag säger (en blyg lite latte) :P är ju ingen kaffe drickare men älskar skummad mjölk så den passa mig perfekt!
Men vi hörs väl kanske i kväll igen när jag kommit hem från jobbet Ciao Ciao


Skate 2


Tja tja! Då var man proppmätt igen då. Sitter och tittar på när älsklingen spelar skate 2 och jag vill också nu.. men han ska bara !? hehe
Snart kommer även emil hit och spelar.

Iaf blir väl inte uppe så länge i dag, behöver sova och speciellt i tid. Somnar så sent varje kväll.
Ska nämligen jobba lunch(10) i morrn och de är tidigt för mig :P sen jobbar jag även kväll men kommer hem 2 timmar på dagen och bloggar i rasten :P yeye hörs ska spela lite nu
Janet checks OUT


Dagens klädsel


I dag har jag lunchat med bexx på stan sen gjorde jag även lite små ärenden. Väntar nu på att baby ska sluta så ska vi åka och handla. hörs senare igen
Peace I'm OUT..


Old school


I wish a hade one..

"Paradiset" börjar snart haha dags för skratt/drama/spänning


Dom är PERFEKTA



Så nu har mina nya älsklingar äntligen kommit hem till mig där dom hör hemma :)
Dom är rakt igenom störtsköna såå för att sammanfatta.. sköna+underbara+snygga = Perfekta

Iaf snart ska jag och baby laga mat så vi får höras om dett tag Byyeee lovers


Jackie D



Tjabba! Jobbat i dag men är hemma nu fast ska iväg nu igen och hämta ett paket och lite knä-tabletter. Men vi hörs snart igen Seee yaah


And I make it my own






Dagens köp


(Från GinaT)
Så kom precis hem från stan, och mia är med mig. Vi 3 ska snart laga mat och käka lite så vi hörs senare PEACE


Dagens klädsel


Nu ska jag ner på stan med Mixx och göra lite ärenden. Hörs senare Pusss


Chraaaa


Nu är allt klart.. hundra år senare.
Någon som vet en bra film man kan ladda?
Byeee see yah later


Vårens Modell är Beställd

Ni har väl inte missat den nya modell av den skyhöga skon (som alla har)

Höst modellen


Inte jag iaf.. beställde den nyss och från att vara lat/trött till att jag nu är pigg och glad eftersom jag vet att nu/snart är dom på väg hem till mig :D

Vårens modell

DinSko 499:-


Tack söta ni?


I går bräckte jag "dagens outfit" igen på Minoutfit.se tror de är femte gången nu :) Ville bara säga TACK till er alla, om de nu är någon som läser min blogg som röstar på mig där förstås :P
Jag blir iaf otroligt förvånad och glad ska ni veta :D
Och mer förvånad över att jag bräckt Månadens & Veckans outfit 2 gånger plus Elins val en gång? ..  eftersom jag bara vart medlem där 2-3 månader skulle jag tro?! skoj skoj
Iaf ville bara säga Tack till er här på bloggen eftersom jag har ingen annanstans att göra de :P


yeye vi vakna för inte så länge sen.. ska väl snart käka frukost sen/senare i dag blir de tvätt och städ & soffmys - en riktig söndag i mina ögon.
Hörs senare Later


Tre sanningar


Unnecessary info


(jag & broshan i cypern)

Hey Hallå Everybody Allihopa :P Hur mår ni idag då? Själv är jag helt slut i kroppen så ikväll blir de lugnt.. riktigt soffmys med älsklingen och god mat.
Har inte så mycke att nämna.. gårdagen var iaf bra ingen hade dock kamera med sig så inga bilder här inte.
eeh vi hörs senare Ciaaao


Kvällens klädsel


hehe bilden till vänster (Älsklingen tvinga mig vara lite extra tjejig :P)
jaja nu drar jag Ha en bra kväll Byyyee


Dagens Klädsel/Köp


(Från NewYorker & GinaT)

Så då har man varit på stan med Bexx & Mixx hittade jaah detta ni ser här ovanför :P
Men i kväll blir de utgång, vi ska hem till jessica vid åtta så slänga väl upp kvällens klädsel också innan jag drar sen. yeye Hörs senare då Lateeer


Det är den åttonde i första


Nelly.com


Köpte mig ett par till fast i blåa nu :) dom var mycke mörkare i verkligenheten än på hemsidan men de är bara ett plus för mig.
Så nu har jag svarta & blåa men dom rosa står jag nog över för dom känns lite för barbie för mig :P Älskar modellen på skon och den är enkel med en hög klack Perfekt!

Blev även denna coola ring

Men nu ska jag laga mat blir nämligen lax ikväll med en god sallad och stekt sparris, kände att jag behövde bli lite nyttigare (för en dag) haha


Tele2 sug ...

Hej på er! Har dampat på datorn/INTERNET hela dagen.. men nu funkar den någorlunda tror jag?
Haha sitter i skräck på att den när som helst lägga av :P
Iaf jag & baby har nyss varit ute på en promenad i de iskalla vädret, kändes faktist skönt eftersom vi bara har suttit inne idag.

Någon mer som har bredband från tele2 som inte funkat så bra i dag?



TYPISKT haha
Bara för man ringer dom på Tele2 börjar allt funka :P
sattt först i 30 min i "telefonkö" sen snackade jag med en kille i 30 min.. då funkade ingenting.
Men vips så fort min mobil dör och jag får ett sammanbrott och pillar lite av arghet så funkar de nu av nån konstig anledning?
Men de bör väl sluta funka snart antar jag!


iaf bilder från i tisdags kommer nu






Barrunda


Snart ska jag ner och träffa upp Mixx & Bexx på lite alkohol.
Puss & Kram syns på stan


Bilder på en tisdag?! haha

Colour

Black&white


´Haha .. och de var här tristessen slog in och larvigheten tog över..




Ikväll ska jag träffa bexx & mia vi ska ut och dricka lite snacka skit i olika barer!


Solen tittade in


Äntligen lite sol.. dock inte mycke men nått och de räcker väl i vinter kylan.

I dag händer inte mycke ska snart diska sen laga mat tills robin kommer hem.
Hörs senare har inte så mycke att säga nu Laater-O


Paradiset? nono! // DRAMA


Har edit some Musica på min playlist.. enjoy!
Sitter och kollar på paradise hotel haha omg mår lite illa faktist men de är skoj att se dom små instängda människorna på ett "PARADIS" hotell.. & deras små händelser. Kollar ni på de?


Dagens köp


Lumene från (Kicks)

(GinaT)


Dagens klädsel


I dag har jag gått på stan/lunchat med bexx hela dagen och även gjort lite ärenden. Hitta 2 saker iaf så slänger upp dom sen/senare :)    See You Later Alligator


Incredible




Vill ha.. den är bara för cool


Städ/söndag

Haha ojoj vilken pussgurka jag är då

Vi vaknade när de var mörkt ute, de känns ju lite waist of time/day.. iaf vi gick upp på en gång åkte och stor handlade och har nyss städat lägenheten och använt våran nya dammsugare som vi fick av pappa i julklapp :) den är helt underbar om man jämför med den gammla vi hade.
Nu ska jag börja laga mat + att vi har tvätt tid... men senare ikväll blire riktigt mys framför tv med nån film
Hörs kanske senare♥


mahday


Sängliggande


Inte den bästa dagen i mitt liv, legat i sängen ända sen jag vakna.
Roligare än så här kommer denna dag inte bli.. bara massa film har setts och kommer att ses tills jag somnar!
Vad har ni gjort i dag då,  samma?


MASS BildUppladdning

NYÅRSAFTON

Hemma hos tati






Gott Nytt År !! 2010 här kommer vii :D




Vi drog hem till mig & robin och fortsatte parta



Runt 4 när alla andra förutom teddy & anna hade dragit så började våra pojkar fixa med disken/mat :D underbart


(De är där männen ska stå) haha


RSS 2.0