UnderbarDag


Helt sjukt skön dag, vart ute med martina och hennes familj på sjön hela dagen så därför har bloggen stått stilla
MEN imorrn drar Arosfestivalen igång här i stan!


Kommentarer
Postat av: Ida Sandell Stålsjö

Hej! Jag heter Ida och älskar din blogg, men det här är ingen sån kommentar :)



Jag tror att du har en klänning med virkad rygg från Dry Lake/SOLO (vit) och antar att det är i strl XS eller S. Jag provade klänningen inne på SOLO för länge sen men köpte den aldrig, tänkte att jag kunde gå tillbaka men det blev aldrig av.. Skulle beställa den från Nelly men den hann ta slut samma morgon jag skulle beställa, och när jag kom till skolan hade min bästa vän på sig en i min storlek.. Haha du fattar frustrationen! Skulle haft den på min mammas bröllop. Började bevaka storlekar och har missat två gånger pga mitt sommarjobb.. Mailat både Nelly och Bubbleroom som också sålde den och den verkar inte komma in igen.. Även varit och pratat på SOLO och dom ska inte få in den igen heller. Igår hittade jag den på meinto.se för 199 kr och jag började gråta för att jag blev så glad, självklart beställde jag den direkt! Men idag fick jag ett samtal på jobbet att de "tyvärr inte hade kvar den i lager". Nu är jag helt depp, jag har verkligen ALDRIG velat ha ett plagg såhär mycket. Tänker på den varje dag och kollar min mail hela tiden för jag hoppas på att det ska ha kommit in en i min storlek och att jag ska hinna klicka hem den.. Har skrivit i Nellys logg på facebook att jag är intresserad så att man kan höra av sig till min mail om man vill sälja en klänning, likaså på plaggets sida på Nelly.com.. Men det går trögt.



Undrar helt enkelt om du skulle vilja sälja din? Den är så himla fin och förstår om du säger nej men jag är så desperat så jag ger det ett försök iallafall, den kanske inte kommer riktigt till användning eller så.. Jag betalar hur som helst överpris, vill verkligen ha den så jag betalar bra!! Är du intresserad får du gärna säga en summa du kan tänka dig att sälja för så kan vi komma fram till något tillsammans!



Skulle vara evigt tacksam, jag fyller 18 i sommar och eftersom jag inte kunde ha den på bröllopet vill jag gärna ha en på min födelsedag :) Aldrig velat ha ett plagg såhär mycket och har spenderat timmar på nätet och letat och letat, men den har försvunnit framför ögonen på mig hela tiden.



Kram

Ida Sandell Stålsjö

www.idavendela.blogg.se

2011-06-30 @ 15:27:42
URL: http://idavendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0