Nyårs Klädsel


Brönderna


Nyårsafton


Vi kommer aldrig att dö


Trash


PussGurka


I dag har vi vart hos robins mamma och fixat och trixat med min nyårs-klänning, blev aldrig till att sy upp den helt men lite annorlunda är den nu (till de bättre) :) Och just nu sitter robin och hans far i soffan och dricker kaffe&whisky och kollar på flugfiske film hehe sött :) ska väl joina dom Byyee Hörs sen


Förfrågan


Blev frågad i dag om jag kunde visa upp klänningen jag hade på min födelsedag.. absolut visst kan jag de!
Sa ju att jag skulle blogga upp den då men glömde hel-bilden, blev bara massa bilder på mig+folket där den knappt syndes
So Here it comes


Big city life?



Jahapp.. man hittade ju inte mycke nere på stan i dag måste jag säga men som tur hittade jag iaf en nyårsklänning och de vare viktigaste! Alkoholen är fixad men riktigt vad som händer på nyår är inte bestämt, de återstår att se:)


Dagens Klädsel


ÅretsSlut


Säger bara det...I morrn är det jag som går ner på stan!! FIX


Inget går bra..

I dag har vi vandrat runt igen och letat trådlös självutlösare till Canon.. eftersom jag hittade en på internet igår kväll och när vi åker dit idag så var den ju självklart slut. Så nu måste jag vänta tills sen 4/1 så kan jag beställa hem en från internet.
Blää irriterande!

Och titta vilka snyggingar jag hittade idag i min storlek (letat efter dom)  men med min vanliga tur så passa dom inte/förstora runt om.. Tillverka skor för folk som har smala fötterm också!!

Inget fick följa med mig hem


Dagens klädsel



To replace me would be hard


Brieost + salta kex & en soffa = söndag


INSPI



Armband


Fick dessa två fina armband på min födelsedag. Den stora med mitt namn på fick jag av min bror & hans tjej  :) dom är alltid så påhittiga.. dom gör alltid något speciellt till ett bra minne. Och för er som känner mig så vet ni ju hur mycke jag älskar mig själv hehe så då passar sånt här perfekt ;D

Och de var armbandet(Thomas Sabo) under som jag nämde förut att jag fått av robins familj :) med min bokstav/ J och en stjärta, man kan även köpa ungeför 500st olika/fler symboler i alla möjliga former.
Kanon nöjd över båda :D så tänkte visa er som kanske har någon som fyller år snart men inte riktigt vet vad ni ka köpa!!


Dagens klädsel


Hello! I dag har jag och baby fart runt och letat efter en trådlös självutlösare till en Canon EOS 400D.. men de finns ingen?? Någon som vet vart man kan hitta en för ett rimligt pris ??? hittade nämligen en och den kosta 4000kr ocg de är ju bara rena rånet fyfan.
 Vi hade även nyligen robins familj här på fika för jag fyllt år :P de va verkligen trevligt.
Och snart ska vi se Sällskapsresan 2 (snowroller) hehe
Hörs senare


Dagens köp


(Från NewYorker & Carlings)

(Carlings) Mössan var till älsklingen

(Gina)


Just nu sitter jag här i soffan och smälter maten som innehöll en påse kingwings och en whopper meal :) och sitter även och pillar på min nya mobil hihi lite nytt och skoj.
Är helt slut i dag så ska bara sitta här resten av denna lördag och hoppas på att man är pigg i morrn Hörs senare


Juldagen // födelsedags partaj

Ja må jag leva   ja må jag leva ...





Och sista bilden(vimmel) på mig & baby
Sämsta fotografen(för stark bilxt för att tas så nära) så blev tvungen att ändra bildfärger för att baby ens skulle synas :P


Firandes hos mina föräldrar


(Bildspel)

I går på dagen var vi förbi mina föräldrar och firade mig med familjen :) Vi kunde dock inte bli så långvariga eftersom mina vänner  skulle komma förbi här. Party blev de i går och om ni undrar vf jag e vaken så här tidigt så är de för MellandagsREAN börjar ju nu :D Ska springa ner och kolla om jag hittar nått skoj, slänger in bilder sen från gårdagen(kvällen) Byyeeee hörs sen


Min dag



Fick mina drömskor av älskligen :D :D Överlycklig!
(från Topshop)


heysvejs nu snart ska vi till mina föräldrar och fira mig och i kväll kommer vännerna då blire party :D
Hörs sen om jag har tid ♥


Skoproblem, haha typiskt tjej

Julaftons enkla klädsel

(Tröja från Solo, leggings från h&m och liten svart klänning från ginaT)

Så där då var man klar och snart kommer pappa och hämtar upp mig o baby sen bär de av till julfirandet med familj och släkt. Hörs ikväll när vi kommer hem        Have a very nice christmas


God morgon & GOD JUL


Blev väckt av älskligen som ville gå upp och öppna julklapparna vi köpt till varann :) Jag fick denna stickade myströja bla. Senare ska vi båda ut till enhagen och fira jul fast dock i olika hus från början.
Iaf God Jul på er alla och vi hörs sen, slänger väl upp julens klädsel innan jag drar PUSSS


Sex and the city 2


Fick sluta tidigare(21.00) känns skönt! OMG ni har väl inte missat trailern på nya filmen :) Läääängtar som fan den kommer ut 28 maj.
Iaf nu ska jag göra rent hela köket så de glänser :) Byyeee hörs i morrn på JULAFTON


Must change before..


Om cirkus en timme ska jag vara på jobbet så bör väl fixa mig snart.
Julafton i morrn och jag känner ingenting just nu helt nada.. gör ni ? känner ni att de är jul i morrn?
Själv tycker ja att de känns som en vanlig torsdag väntar och att jag fyller år dagen efter, bryr mig inte heller så mycke om de just nu. Hela allt detta med min 20 årsdag har varit lite "hmmm?!" har inte lagt nån energi på de förutom att jag gett mor min en inköpslista i går.... men de måste ändras NU :D men jag ser iaf fram imot partajat som den dagen kommer bjuda på.
Blääähääääh(ruskar på huvudet) Ny uppfattning/känsla om julafton och min födelsedag ska ske nu med bums!!


Happy thoughts :)


Anna Anka, Stek, Jobb


God morgon på er så här dagen innan julafton. Hur mår ni?
Själv mår jag kanon, sitter bara här o svälter och kollar på Anna Ankas jul lr vad de hette. Väntar nämligen på att jag & baby ska laga mat, och de blir en maffig frukost/lunch med en stek och pommes. Fast måste vänta lite till för vi tänkte laga de vid 2 tiden så jag får nått stort i magen innan jag drar och jobbar vid 17.00.
Yeye ska fortsätta mitt kollade men vi hörs sen


Stand up brush off get moving


Dagens köp


Då var man proppis, har precis ätit ihjäl mig på tacos men så fort jag kan röra mig igen ska jag dammsuga de sista. Juste kläderna är från BikBok  Hörs senare


Dagens Jeansiga



Hello! Då var man hemma igen, har gått på stan med martin och becca och hitta iaf 2 grejer till mig själv på rean (redan) :) Sen direkt efter åkte jag och baby och handlade mat och köpte även VLT som jag i dag är med i :P hehe fett ful men lite skoj ändå.
Iaf nu ska jag och baby stor städa inför jul hinner ej i morrn eftersom jag jobbar, men men hörs senare slänger upp vad jag köpte då. Ciaao


3 & 4 dagar kvar


Så där då har jag fixat fram julgranen och de ser ut så här nu i vardagsrummet, lite mer mys.
Nu ska jag och älsklingen göra oss nåra julskinksmackor med senap på och kolla på film.

Snart är de julafton gott folk (3 dagarkvar) har nämligen aldrig längtat så mycke efter julen detta år än vad jag gjort på länge.. fast just nu känns de som om de inte är jul snart utan mer att den redan vart..yeye.

Meen vad händer om 4dagar då? Joo lilla jag blir 20år :)
Då blire FEST!


I'm back

Då var man hemma igen eller kom hem vid 15.00 nån gång. De var grymt kul i går med jobbar gänget :D sov dock bara 2 timmar så är helt slut nu. Ska snart gå och avliva mig själv eller iaf gå i koma tills julafton.. har inte riktigt bestämt mig för vilken än.
Var även nyss hos mina föräldrar med baby och käka mat och hämta hem julgranen så nu ska jag pynta den Hörs senare


Bilder från i går

Delade rum med min söta Malin

Kvällens klädsel

På väg dit i bussen :) (nåra av oss)

Lite bilder från kvällen

Blev dock inte så mycke bilder för min del hade annat och göra så som festa :D


upd

Hello! Kom precis hem från jobbet och är helt slut i kroppen (jobbat konstant i nästan 12h) så inte så konstigt då. Fick sluta tidigare så de är jag glad för. I morrn blire fix så fort jag vaknar för sen vid halv 3 ska vi alla samlar på Harry's :) så bär de av till Motala på FEST!!! Ska sova med min söta malin.
Nu ska jag och baby länga oss i sängen och kolla på House :D (nya avsnitt) Byyee hörs i morrn


-16°


Nu äre verkligen kallt ute, de är tillomed så trädna har fryst.
Och snart ska jag sätta mig på cykel och frysa arslet av mig ner till jobbet.
Men men vi hörs kanske ikväll/natt när jag kommer hem Ciaao

I morrn blir ju Harry's FEST :D


Hihi bräckte den igen :) alltid lite roligt :)
Hehe ops sog nu att jag hade stavat fel (typiskt mig)


Kvällens klädsel


Hej hej! Jobbat i dag men nu ska jag hem till mia för vi ska ha en liten tjejkväll bara för att nästan alla ska upp och jobba tidigt i morrn. Och de ska jag med, kör långpanna i morrn och för er som inte vet vad de innebär så jobbar man istortsätt heladagen (2 pass). Men men nu snart ska jag dra mig vi hörs sen BahByye


INSPIRE yourself .. In Colours or just Black&White




Dagens köp m.m.


Så då har man sprungit och gjort ärenden till älsklingen i dag, men köpte mig även en långtunntröja som skulle passa perfekt med leggings lr i sommar men bara bruna ben :) (är från myrornas). Köpte även nen liten julklapp som jag ska ta med mig till julfesten på söndag hihi på julklappbytet.
Blää baby är sjuk med nått virus och jag börjar också bli helt täppt i huvudet och härligt man ska upp tidigt i morrn och jobba lunch och sen långpanna på lördag... hoppas bara jag verkligen inte blir riktigt sjuk tills på söndag!


Dagens klädsel


Nu ska jag dra och först gå ut med nala :P sen göra ärenden för baby som är sjuk nu :( och själv mår jag inte helt kanon men men hörs Later


KärleksKilon


Jag har aldrig vart nån som skäms för att ytra mig om vad jag väger/min vikt och så tycker jag alla borde vara. Klart alla väger olika, och man kan vara smal fast väga mer än någon annan som kanske ser lite större ut en än själv.. Inget fel med de!

Men de där onytiga & ej välkomnande höllet man får när man blir KÄR?!!  de är rent ut sagt förjävligt!
De bara smyger sig på och wiiips så hade JAG dårå gått upp 5kg nu under bara sommaren/hösten.

Missförstå mig inte jag är glad att jag blev kär och hitta mannen i mitt liv med dom där extra kilorna jag blev av med i början av året (när jag tog bort en visdomstand) har nu kommit tillbaka eftersom man suttit/sitter här i soffan och myser och bara äter & äter.
Och sen är man för lat för att träna och göra nått åt de.. häärligt.. så då sitter man här ist och klagar lite smått :P

Ne man kanske ska operera bort en till visdomstand då så jag går ner? Eller vad säger ni ? hehe


Dom är iaf röda som Julen


Nemen oops.. vad har jag gjort mitt i vintern då ?:P
Jooo jag har moffat i mig ett helt paket kräftor nyligen :)
Köpte dom i slutet på säsongen och sen dess har dom legat i frysen och väntat på mig hehe
Jag älskar kräftor♥ Gör inte ni ?


När jag käkade kräftorna tänkte jag tillbaka på midsommaren i Östervåla med vännerna då vi/Jag verkligen käkade ihjäl mig och blev själv nästan en kräfta.

Vi körde även på kräftor och inte bara midsommarmat :)


Dagens


Hejhopp gummisnopp! Helt slut jobbat lunch iaf och min förkylningen börjar verkligen ta över stort nu asså.. trodde jag skulle bli bättre (och blev de ett tag/1 dag) men nu börjar de gå ner för igen. Och de är de värsta som kan hända nu.. för på söndag drar nämligen alla vi på Harry's till Motala på julfest för alla Harry's i Sverige och de vill jag inte missa! Kommer blir Grymt :D
Japp japp så ligger de till men nu ska jag bara sitta i soffan ett tag orkar inget annat. Hörs senare :)


Snow


Nu hör jag hur dom plogar här utanför (Äntligen) har cyklat och gått i en halv meter snö i dag så ett par av mina stövlar är helt förstörde nu, fan också.
Iaf imorrn jobbar jag lunch igen och hoppas all snö är bort plogad där jag ska cykla..
That's all i wish for

yeye ska springa ner nu och hämta kläderna från tvättstugan  Hörs Later


Nytt i garderoben

Dagens enkla köp och vilket kap jag gjorde :D ynka 40kr för både linnet och byxorna på H&M.
Plaggen är ju inge speciella men med rätt grejer/andra plagg så kan de bli riktigt nice !

Sneak Peek..
på klänningen jag köpte, resten får ni se på min födelsedag den 25 :)


Dagens K i bildspel


Hello everybody! Som jag nämt innan så skulle jag på en intervju i dag, och de var de jag gjorde i morse vid halv 11, så kommer hamna i tidningen(VLT) nästa vecka på tisdagen så hållutkik :) jag sätter allt på att jag kommer se ut som en apa på dom bilderna :/

IAF efter de lunchade jag med becca på stan sen kollade jag runt lite saker och hitta även en "klänning" typ.. som jag ska ha när jag fyller år :D den va skit snygg verkligen!
Lägger snart upp bilder på de jag köpt men måste bara fixa lite och köra mig bekväm i soffan först:)
See yah soon


Working all day

Hej hej! Hemma en snabbis ska snart/nu iväg igen, slutade typ nyligen och börjar jobba igen vid 17.00. Så mycke tid för att blogga har jag inte. Ska rulla mig ner till stan nu men vi hörs kanske ikväll när jag slutar BahByee


old pic


Nu snart ska jag krypa ner i sängen brevid mig darling och kolla på film, en gammal man sett i skolan (Eight Below) tyckte den va bra då så hoppas jag tycker lika nu :)

Men jag vet inte riktigt hur de blir i morrn på jobbet med denna röst, om nån ens kommer hör mig när jag pratar? :P
För när jag pratar lite högre så försvinner rösten helt ibland men pratar jag tyst låter de bra men vem kommer höra mig då liksom? Eeeh vem vet de kanske är bättre i morrn när jag vaknar.
Ciaaao Iseeja tomorowa ;D


Städsöndag


(Hitta en bild på oss 4 som jobba på Nelly.H.H.P)

God morgon allesammans! Snart måste jag & hottie dra igång städningen här hemma.
Och vad som händer i dag? de återstår att se.. de ända jag vet är att vi ska förbi mina föräldrar och äta lite.
Men vi hörs lite senare


INSPIRATION OF THE DAY


Känns som en söndag


I dag mår jag inte helt hundra, känner mig sjuk och har ingen röst.. låter som en blandning av kille i målbrottet & dagen efter en konsert typ. Fy fan kan verkligen inte snacka med de börjar bli bättre nu än i går kväll hahaha

Var nyss och storhandla med baby och nu ska vi laga god kvällsmat BahByye


Pic's yesterday

Jag & födelseBarnet

Jag & Sanna hjälpte till och fixade :)

Sen vi sex kom alla och då var allt färdig..Meeeen vad händer då?? JOO strömmen går på hela kvarteret och vi står där i mörkret. Men tur nog hann vi laga klart tacosen/köttfärsen, så de vara bara att börja tända massvis med ljus :) Efter typ 2 timmar kom strömmen tillbaka och musiken börja dunka :D Festen var igång!





Som sagt vi Grattade Bexx på 20årsdagens :D


Kvällen klädsel


Nu ska jag dra mig hem till Bexx för att hjälpa henne fixa för ikväll kommer alla andra tjejor till henne och de blir ett jävla Förklirr/födelsedagsfest sen blire utgång :) Hörs i morrn Ciaao


Empire State Of Mind


Läkarbesöket gick bra men skulle igentligen tagit en kortisonspruta i knät men de gick inte eftersom jag jobbar ikväll. Och efter en sån spruta måste man tillomed rullas(rullstol) ut från sjukan utav någon anledning?
Men de värsta är sen när den börjar värka Fyfaan säger jag bara, har tagit den 3-4 ggr innan och jag dooog alla gånger .. de gjorde så jävla ont att jag seriöst ville dra av mig benet. Men vad ska man säga jag är en katt 9 liv!?hehe

Iaf kom hem vid 13.00 och i 2h har jag hållt på och fixar och trixat med med skivor till Bexx i morrn :) Eftersom den fisen fyller nämligen 20 år i dag :D GRATTIS hjärtat mitt!


Dagens enkla klädsel


Hej ni! Nu måste jag ge mig iväg så jag inte kommer försent. Hörs igen när jag kommer hem


Farbror doktorn


God kväll alla mina fina läsare därute, Vad gör ni så här på kvällskvisten då ?
Själv gör jag inget spec ska bara måla andra/sista rundan med blått nagellack sen sova för i morrn ska jag till sjukan vid lunch och träffa farbror doktorn och kolla/prata lite. Vill bara inte opereras igen :/ pallar inte, de tar upp för mycke tid av mitt liv och sätter så stora hinder.. men men allt visar sig i morrn!
Ska även jobba i morrn kväll fast de är kl 17.00 yeye nu drar jag mig bort från denna beroendeframkallande data
See yah Sleep tight ... I'mmm Ouuut 


Dagens köp


(Från NewYorker)

(Åhléns & JC)

H&M


Dagens svarta

Harlem byxor och kavaj

(Provade bara skorna/ ej gå runt med dom på stan)
Bye bye


How's it hanging?


Trött? ont i ögonen?  japp de är/har jag plus att jag blev väckt vid 9.00 :O och kunde inte somna om, det var nämligen VLT-(västmanlands läns tidning) av alla som ringde och tog den äran. Men iaf ska dit nästa vecka på en intervju och detta innebär att mina mamma ar varit i farten!

Iaf i dag ska jag ner på stan med becca och lunch och allmänt glo runt, se om jag hittar något skoj till mig själv eller/och även nån extra julklapp kanske? vem vet.


í'm Oút

Hon är cool She's Out-There she's on the top!
Vem kan inte älska nån som är sådär Gaga

Kom hem vid åtta blev inge jobb, behövdes inte. Men myste lite där till MusicQuizen och en god pasta parma.
Ont överallt så ska snart lägga mig i sängen och bli frisk/friskare och kolla på en film.
Vi höres guys


Nu drar jag på jour

Dagens klädsel


Detta låg i paketet jag hämta ut :)

Skor & klocka från Nelly.com


8/12


Känner mig värre i dag(halsen)..jävla kanelkorv också!
Jaja snart ska jag börja fixa till mig lite för när baby slutar ska vi fixa lite grejer och ett paket ska hämtas ut.
I kväll har jag jour på Harry's så ska dit vid 18.00 sen får vi väl se om jag behövs eller inte.
Hörs senare Bah-Bye


Saknar ni inte sommaren?

Jag älskar vattnet..
så bjuder på lite bilder från i somras


Jag och Baby, blev mycke ute på sjön




Jag & storebroshan snorklade hela semestern


Drömmer mig bort/tillbaka när jag ser dessa bilder.
Saknar sommaren så och dens frihet och värme men längtar ändå till jul/julafton/juldagarna :)
Nu ska jag gå och däcka mig själv

GodNatt Sverige


Peace Love and Nailpolish?


Oooh hårda funderingar här .. haha
nej men sitter och funderar lite på om jag ska måla blå lr svarta naglar. Tycker svarta är coola men har personligen aldrig haft de och tycker de är snyggast när man har korta naglar inte långa som mina är nu.. så ska jag köra på svart fast jag har långa naglar och kanske se lite häx-aktig ut lr ska jag klippa ner naglarna ?

To something else.. nu tänkte jag klaga lite fint för börjar nämligen få ont i halsen :/ och vill verkligen inte bli sjuk till helgen då vi alla tjejor ska gratta Bexx på på fredagen.


Dagens/kvällens klädsel


Jag vet att jag inte är någon konstnär, men de är kul!

Hehe tycker detta är lite pinsamt måste jag säga för folk som kollar in detta som verkligen vet hur man målar/tecknar.
Men vad ska man säga - man tar de man har och de lilla men kan - och de ända jag kunde hitta i denna lägenhet var en avbryten gammal/ovässad penna, men de funka de med! 

   Kollade nämligen runt lite på internet på folk som målar av människor och de är verkligen många som väljer att måla av bloggare.
Så de kom till mig lite smått.. ryckte lite i handen och de blev bara mer & mer så tillslut satt jag där med och skissa på amanda berg av alla!? vet inte riktigt varför jag just valde henna men de har nog med att hon har ett naturligt fint ansikte och så såg jag många andra som målat av henne.
Har inte målat på väldigt länge så de var lite nytt och skoj:)




Vet att bland annat ögat kollar fel o överläppen är för stor men kunde inte ändra nått för vi har nämligen inget suddgummi här hemma.

hehe bjuder på denna


Vet inte om bilden är så lik just henne, men de är någon min bild är lik men kan bara inte komma på vem?


En kommande vecka av smärta... skoja.. Elleeer?


Aj!hemska hemska mensvärk, blir så trött på de.
Vad gör jag? sitter i soffan och klagar men ska snart göra lite kvälls snacks till mig & baby sen i kväll blire film(Alpha dog)
Jobbar lunch i morrn så upp tidigt ska jah.
Längtar till mycke till jul nu mer än vad jag gjort på flera år. So Long


Dagens klädsel

Hej ni! Nu är vi hos tobbe igen, nyss käkat BurgerKing. Haha fyfan kollade på hela videon nyss från igår kväll efter tobbe kom hem från krogen hahaha är de ända som kommer ur mig :P ska sno med mig den hem sen lägga upp den :D dog av garv! Hörs Later


Kanon dag

Hej hej! Slutade jobba nyss och nu sitter jag här hos tobbe med bara baby och edde. Så jag passa på att surfa lite internet medans herrarna spelar fifa.
Men iaf har nog haft den bästa arbetsdagen i dag :D mitt humör var på topp och alla mina gärster var as trevliga och dricksa skit bra och de gillar jah :D men men hörs i morrn
Byee mina söta och glada

Ända bilden jag kunde hitta på denna data som inte ser alldeles för hemsk ut


De var Dagens klädsel

Nu drar jag till jobbet och byter nu om till jobb klädseln :P
Men vi hörs inatt lr i morrn Pusss


Lördag

I dag har jag redan hunnit fart runt, hämtade ut paketet och har även hunnit köpt mig en ny kavaj och en fin väska. Nu håller jag och baby på och lagar mat för senare vid 17.00 börjar jag jobba.
Men slänger up min klädsel i dag lite senare Seeyah soon

Dagens köp


HurryHurryHurry


Nu fick jag bråttom, dom ringde nyss från jobbet och jag blev tvungen att komma in tidigare(18.00).
Jahapp sånt som händer, så de jag skulle göra får bli en annan dag :/ Byee Byee vi hörs


FRI?DAY .. maybe, half!?


I can see my own Reflection


Gud vad gör man nu? ja o baby somna vid sex direkt efter maten, och nu för en stund sen vaknade jag till liv.
Tråkigt, han sover och jag har inget att göra ?


En torsdag


Så då var man tillbaka i värmen. Nu har dom sugit ur mig allt blod :P hehe nerå
Ska kolla på Ghost whisperer nu på 4:an
Hörs senare


Dagens klädsel


Nu drar jag till sjukan för prover Byee


Bästa starten..

Wiihoo vaknade nyligen och gjorde min dagliga rutin(den senaste tiden) nämligen att gå in på Nelly.com och kolla om skorna jag väntat på läänge nu hade kommit i min storlek ...OCH vad ser jag ?? en sko i 39 fanns :D fyfan vad glad jag blev för en liten billig sko :D Holly God! I dag blire fest i mitt huvud.

Detta jag beställde nyss :)

Men först ska jag till sjukan och ta prover innan mitt läkerbesök nästa vecka.. blää nu är kylan här och då börjar alla problem - jag vill ha sommar så jag slipper ha ont/ondare!
 Men iaf efter de ska jag förbi Limone och snacka lite timmar men först ska jag resa mitt glada jag ur sängen och kanske klä på mig? till en början.


Fick även veta av Tina att jag är med på http://www.daja.se/start ?
Verkar som någon hade tipsat mig lr nått, vem är du? :P sött iaf!
Nån som vet vad de är för typ av sida?


Dyrare/Billigare

Topshop VS Asos
Kopior ?

Alla ligger runt 1000 lappen och uppåt men Asos skorna(höger) är billigare i priserna.
Tycker dock att Asos slår topshops på första raden men på andra raden slår mina älskade drömmar(topshop skorna) den andra med hästlängder.
Vad tycker ni ?


Mean Woman Blues

Fyfaan vad mätt jag är nu, var nyss och käkade med becca & martin. Jag smäller av snart, jag ska alltid äta tills jag syr blir så trött på mig själv:P
Vad ska jag göra nu? hmm ligga här i sängen tills min man kommer hem.


I går bräckte jag sidan ännu en gång med en ny outfit :) skoj skoj

Gå gärna in och rösta på min/dagens klädsel -->HÄR<--


Dagens köp



Haha älsklingen hade hittat den "roliga" skylten på jobbet :P
Men iaf hittade julklappar till resten.. nu äre bara papisen kvar, den kräsna människan som bara går i märkes kläder :/ ♥
Älsklingen har nu åkt på Lars Winnerbäck konsert så jag ska väl hänga med becca, martin och lilla Nala ikväll:)
well well hörs latero


Systemkameran dog


Hej ni! Precis när jag skulle ta dagens outfit bild dog systemK så fick ta min digitala.
Men iaf nu ska jag på stan med becci som sitter brevid mig och glor ♥ Vi ska luncha sen måste jag kolla på julklappar , yeye men hörs senare Pusss


Perfektion i mina ögon


Från top till tå är allt perfekt!


Tjejig..


Ge mig Acne...

.. skorna och inte i ansiktet :D


Tribute från i sommras


Ligger och kollar på Michael Jacksons tribute på youtube får alla världenshåll så här på morgonkvisten(de är de för mig iaf).
Blir fan lite rörd/tårögd av att folk kan vara så söta ibland :)

Denna tribute är från Stockholm


RSS 2.0